Onsdag 29. august kl. 18.00 går startskuddet for årets Run for Fun eller Walk and Talk. Vi oppfordrer alle ansatte om å melde seg på det 4 km lange gateløpet som går fra Vikinghallen ved St. Svithun videregående skole på Tjensvold til Stavanger Sentrum.

ONS RUN FOR FUN 2018

Ta med familie, still opp og ha en fin tur mot byen, enten du løper eller går.

Dette er et sosialt arrangement som skal styrke lagfølelsen i bedriften og som passer for alle, store og små, spreke og mindre spreke.

Etter målgang samles vi på Torget for en drøs med underholdning fra bl.a. Stavangerbandet TØFL, Amanda Delara og AURORA.

Atleten Roy skal jaffal vera me å gå, blir du me?

Påmelding rettes til Erma Øvrehus,  email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller SMS til Roy 911 06 651 / Kjell-Anders 915 92 744 innen onsdag 15 august 2018.
Husk å skrive hvem du er og hvem du melder på -(Antall barn og antall voksne).

Ved gjennomført løp er du med i trekningen av et reisegavekort på kr. 5.000,- som kun gjelder for påmeldte ansatte fra bedriften.

Fordelene med å være mange er mange. Du slipper å bruke tid på vanskelige leverandørsammenligninger fordi vi allerede har gjort jobben for deg. Du kan være trygg på at du velger en god løsning, at du ikke betaler for mye og at det er en seriøs leverandør som står bak.

 LoFavør youtu.be
 LoFavør webside
 LoFavør Facebook
 LoFavør Google +